Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
about sale tax register
07-20-2010, 04:25 PM
Post: #1
about sale tax register
hi dear can someone tell mea is it necessary to maintain the manually sale tax and sale tax purchases register, on the other i can get the sale tax summrry from my software,

just tell me is register must to maintain manuallay for sale tax record

thanks
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2010, 05:16 PM
Post: #2
 
No it is not necessary to maintain manually sales and purchase register .u can maintain computerized registers but it is compulsory to maintain register. if u have a computerized software and it generates summary reports than ask ur devloper to prepare ur require register
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-28-2010, 04:00 PM
Post: #3
 
but this is my advise to prepare manually on monthly basis, it will help u a the time of audit.. u should have ur data on record for atlesat 6 years.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-28-2010, 05:38 PM
Post: #4
 
sarfraz agar tum is tarah logon ko advice karogay kay wo manual record rakhain to hum logon ka kia hoga jo compterised software sale kar kay mahinay ki dal roti ka karcha nikaltay hain
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-28-2010, 08:51 PM
Post: #5
 
i m sorry .. i useD the word 'Manuall' . I mean app apnai sales and purchase register and whatever calculation u do, should record in hard copy as well as in soft copy.

bhai software ka zamana to gaya ab .har jaga ERP , SAP chal rahe hain.. to soft data hona to ache bat hai he..but u shd hv hard form, i mean print out for ur all record...

baqe Roze rote denai wala to Allah pak hai maire dost )
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-13-2010, 07:56 PM
Post: #6
 
Thanks all of you dears

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica, san" id="quote">quote<hr height="1" noshade id="quote"><i>Originally posted by Sarfaraz Khan</i>
<br />i m sorry .. i useD the word 'Manuall' . I mean app apnai sales and purchase register and whatever calculation u do, should record in hard copy as well as in soft copy.

bhai software ka zamana to gaya ab .har jaga ERP , SAP chal rahe hain.. to soft data hona to ache bat hai he..but u shd hv hard form, i mean print out for ur all record...

baqe Roze rote denai wala to Allah pak hai maire dost )

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)